SupplierPay (VS)

De Ondersteuning van Kleine Bedrifj Innovatie

Kleine bedrijven spelen een cruciale rol in de Amerikaanse economie – die meer dan de helft van de beroepsbevolking van het land, het creëren van bijna twee op de drie nieuwe Amerikaanse banen, en vaak de bron van de volgende grote Amerikaanse innovatie. Kleine bedrijven werden getroffen door de recente recessie, het verliezen van 40% meer arbeidsplaatsen dan de rest van de particuliere sector gecombineerd. Een recent rapport geeft aan dat 66% van de kleine bedrijven vond het moeilijk om fondsen te werven voor hun bedrijven.

Na het succes van de Supply Chain Finance initiatief in het Verenigd Koninkrijk te zien, het Witte Huis lanceerde zijn eigen gelijk bekend als “SupplierPay.” Meer dan 50 particuliere ondernemingen hebben reeds de belofte ondertekend en zet zich in voor een optie om hun leveranciers om betaald te krijgen eerder. Snellere betalingen te helpen eigenaren van kleine bedrijven te verminderen hun behoefte aan externe leningen, de groei van hun activiteiten en banen te creëren.

SupplierPay bouwt voort op het succes van QuickPay initiatief van de Amerikaanse regering, die president Obama gelanceerd in 2011, waarbij de federale agentschappen om de betalingen aan kleine bedrijven aannemers te versnellen met als doel van het betalen binnen 15 dagen. SupplierPay vertegenwoordigt de private sector gelijk, waar de bedrijven verplichten om te betalen leveranciers sneller of hen helpen toegang krijgen tot aantrekkelijke financiering.

Doelstellingen van SupplierPay

Verbetering van Werkkapitaal voor Kleine Bedrijven

Het belangrijkste doel van de SupplierPay initiatief is om ons te steunen gevestigde leveranciers met vroege betalingsvoorwaarden en bieden hen toegang tot aantrekkelijke financieringsoplossingen voor hun werkkapitaal te verbeteren. Daarnaast, het Witte Huis, samen met de Small Business Administration (SBA) bevordert de uitwisseling van beste praktijken tussen de betaling grootbedrijf. Hoewel het initiatief niet een limiet voor betalingsvoorwaarden te stellen, hebben sommige bedrijven al ingestemd met hun leveranciers zo vroeg als 15 dagen te betalen, volgens een verklaring van het Witte Huis.

Van Uitdaging Naar Opportunities

Hoe Ketenfinanciering Oplossingen Kan Veranderen Het Landschap Voor Kleine Bedrijven

1Percent

1 % van de Amerikaanse bedrijven met $ 25M omzet of minder toegang hebben tot schulden en aandelenmarkten. In tegenstelling, 90% met $1B of hoger in de inkomsten zijn in staat om dit te doen.

46-5

46,5 dagen is wat de mediane S & P 500-bedrijf leveranciers betaald tijdens 2013, een stijging van 44 in 2004 en 43 in 2008.

40Percent

40 % van de kleine bedrijven toegepast voor krediet en ofwel kreeg geen kapitaal op alle of die minder dan het bedrag dat zij gevraagd.

Waarom Het Initiatief Te Ondersteunen?

Beste Praktijken te Delen

Met ingang van oktober 2014, hebben meer dan 50 Amerikaanse bedrijven, waaronder IBM, AT&T, Lockheed Martin, Coca Cola en Johnson & Johnson de SupplierPay belofte ondertekend. De ondertekening van de belofte vertegenwoordigt de bedrijvens toewijding om te ondersteunen door bespoediging van betalingen aan leveranciers, en de volgende richtlijnen die werken aan het sluiten van de markt gat in kleine bedrijven financiering.

Door ondertekening van op de SupplierPay programma, grote inkooporganisaties uiteindelijk doel het verlagen van het werkkapitaal kosten van hun leveranciers.

De SupplierPay initiatief omvat ook de uitwisseling van beste praktijken tussen bedrijven om steun programma aan te moedigen, en het implementeren van oplossingen die aansluiten bij de behoeften van kleine bedrijven en voordelen. Leden ook verplichten tot uitvoering van de financiële oplossingen die kleine leveranciers in staat stellen om toegang te krijgen tot het werkkapitaal tegen een lagere kostprijs .

Lees de Rapporten

ThinkstockPhotos-170083559_small

Toonaangevende Amerikaanse Bedrijven Maken Gebruik van Supply Chain Finance

ThinkstockPhotos-470448490_cropped_small

Witboek over Supply Chain Finance

Rekening Houden Met de Voordelen

buyer_icon-1_gray_tiny

Voordelen voor de koper

Betalen leveranciers vroeg in ruil voor een korting of geoptimaliseerd betalingsvoorwaarden
Verbetering van het werkkapitaal
Verbeteren van relaties met belangrijke leveranciers
Versterking van de financiële supply chain door leveranciers met toegang tot contant geld

supplier_icon-2_gray_small

Voordelen voor de leverancier

Ontmoet kasstroom moet tegen aantrekkelijke financiering tarieven
Verbeteren van het werkkapitaal door zich eerder betaald
Verminderen behoefte aan externe leningen